Meldpunt informele hulp

 

Heeft u vragen?

Meldpunt informele hulp

Ieder mens is uniek en iedere hulpvraag is uniek

Heeft u behoefte aan gezelschap, iemand die een praatje met u maakt of een luisterend oor biedt? Heeft u hulp nodig bij het boodschappen doen, iemand die met u gaat wandelen of een oppas ( ter ontlasting van de mantelzorger) thuis? Neem dan contact op met het meldpunt informele hulp.

De coördinator bekijkt samen met u en eventueel met uw familie en/of betrokken zorginstantie waar u behoefte aan heeft. We onderzoeken de mogelijkheden van activiteiten en initiatieven in de buurt of in het eigen netwerk. Als dit niet mogelijk is gaan we voor u op zoek naar een vrijwilliger.

 

Neem contact op met


Laat mij terug bellen
Jouw leven moesten wij loslaten. In ons leven houden we jou altijd vast.
Wij zijn diep getroffen door het plotselinge overlijden van onze lieve collega Frieda Tahamata. Met grote toewijding heeft ze haar taak als mantelzorgconsulent vervuld bij Welzijn Barneveld. Zij was voor ons een zorgzame, trouwe en liefdevolle collega. We zijn dankbaar dat we met haar hebben mogen werken en zullen haar enorm missen.
Er is mogelijkheid tot het tekenen van het condoleanceregister bij Welzijn Barneveld, aan de Wilhelminastraat 12 op werkdagen van 9.00-15.00 uur.
Frieda Tahamata
Houdt u de nieuwsberichten op onze website in de gaten voor meer informatie over de troost- en afscheidsdienst.