Vrijwilligers

 

Vrijwilligers

Vrijwilligers…..want welzijn werkt

Een wereld zonder vrijwilligers is niet meer in te denken. In alleen Nederland zijn ruim 5,6 miljoen mensen dagelijks bezig met ‘hun’ samenleving. Ook in de gemeente Barneveld tellen wij gelukkig vele vrijwilligers die zich actief inzetten.

Welzijn Barneveld is een organisatie die jarenlange ervaring heeft op het terrein van vrijwilligerswerk. We begeleiden potentiële vrijwilligers in hun zoektocht naar een geschikte vrijwilligersfunctie. Daarnaast bieden wij organisaties de mogelijkheid om hun vrijwilligersvacatures via onze online vacaturebank aan te bieden.

Ook ondersteunt Welzijn Barneveld burgers die hulp kunnen gebruiken. Denk aan het Maatjesproject, Vriendenkringen, de vervoersdienst en de ondersteuning van mantelzorgers.

Ten slotte geven wij  informatie en advies op het gebied van vrijwilligersbeleid, gemeentelijke procedures, fondsenwerving, werving van vrijwilligers, rechten en plichten van vrijwilligers, verzekeringen, belastingen, financiën, begeleiding en werken met behoud van uitkering.

Vacaturebank
Bent u geïnteresseerd in vrijwilligers werk? Meld u dan snel aan bij onze vacaturebank.

Inloopspreekuur
Elke dinsdagmiddag bent u tussen 14.00 – 16.00 uur welkom binnen te stappen met vragen over vrijwilligerswerk. Lukt het u niet om dan te komen, neem dan met ons contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Scholingsavond

9 maart 2017

Op 30 maart organiseert Welzijn Barneveld wederom een scholingsavond voor vrijwilligers. Aanmelden voor deze scholingsavond kunt u doen door het invullen en versturen van het aanmeldformulier  naar: steunpunt@welzijnbarneveld.nl De workshops “omgaan met weerstand” en “social media” zijn inmiddels vol!

Nieuwsbrief maart 2017

28 februari 2017

De eerste nieuwsbrief van 2017 is uit met daarin o.a. – Wijzer met Geldwijs – Nieuwe medewerker Duoproject – Burenhulpteams – Een waardig afscheid. Lees hier de nieuwsbrief    

Uitje jonge mantelzorgers

23 februari 2017

Welzijn Barneveld organiseert opnieuw een leuke activiteit voor jonge mantelzorgers! Wanneer: dinsdag 28 februari Tijd: 13.30 ~ 16.30 uur Waar: Wilhelminastraat 12; Barneveld Wat gaan we doen? Aan de hand van opdrachten wordt er een fotospel in het dorp gespeeld. Om 13.30 uur wordt iedereen verwacht aan de Wilhelminastraat. Rond 16.30 uur zal de activiteit …

Nomineer dé Jonge Vrijwilliger van 2017!!

16 februari 2017

Kent u een jongere die een belangrijke rol speelt voor kinderen of anderen? Wie doet stil maar goed werk voor uw club of vereniging? Of weet u een jongere die zich al lang belangeloos voor een ander inzet? Deze jongere kunt u nu nomineren voor de ‘Jan van Schaffelaarpenning’! Aandachtspunten: • Leeftijdsgrens is 25 jaar. …

Neem contact op met


Laat mij terug bellen
Jouw leven moesten wij loslaten. In ons leven houden we jou altijd vast.
Wij zijn diep getroffen door het plotselinge overlijden van onze lieve collega Frieda Tahamata. Met grote toewijding heeft ze haar taak als mantelzorgconsulent vervuld bij Welzijn Barneveld. Zij was voor ons een zorgzame, trouwe en liefdevolle collega. We zijn dankbaar dat we met haar hebben mogen werken en zullen haar enorm missen.
Er is mogelijkheid tot het tekenen van het condoleanceregister bij Welzijn Barneveld, aan de Wilhelminastraat 12 op werkdagen van 9.00-15.00 uur.
Frieda Tahamata
Houdt u de nieuwsberichten op onze website in de gaten voor meer informatie over de troost- en afscheidsdienst.