Het laatste nieuws

 

Adopteer een jongere voor 16 uur!

14 augustus 2017

Voor de jongeren, die komend schooljaar op pad gaan voor hun MaS, zijn we op zoek naar organisaties/stichtingen/verenigingen die deze jongeren een stageplek aan willen bieden. Mogen de jongeren een kijkje in uw keuken nemen? Ervaren hoe het buiten de schoolmuren eraan toe gaat? Dit levert niet alleen de jongeren een waardevolle ervaring op; maar …

Online! | Nieuwsflits Oldenbarneveld & Bloemenbuurt

2 augustus 2017

De Nieuwsflits van Oldenbarneveld & Bloemenbuurt staat online. Eens per maand verschijnt deze digitale nieuwsbrief met alle ins en outs van de wijk. Klik hier om hem te downloaden. Woont u in Oldenbarneveld & Bloemenbuurt en ontvangt u deze nieuwsbrief graag in uw mailbox? Stuur een berichtje naar Willeke Heijkoop (w.heijkoop@welzijnbarneveld.nl).

Online! | Nieuwsflits Dichtersbuurt

1 augustus 2017

De Nieuwsflits van De Lors-Dichtersbuurt-Staatsliedenwijk staat online. Eens in de 2 maanden verschijnt deze digitale nieuwsbrief met alle ins en outs van de wijk. Klik hier om hem te downloaden. Woont u in De Lors-Dichtersbuurt-Staatsliedenwijk en ontvangt u deze nieuwsbrief graag in uw mailbox? Stuur een berichtje naar Willeke Heijkoop (w.heijkoop@welzijnbarneveld.nl).    

Gezellige Avondmarkt bij Rumah Maluku!

3 juli 2017

Op zaterdagmiddag 1 juli was het erg gezellig op het grasveld aan de Bilderdijkstraat. Naast Moluks wooncentrum Rumah Maluku vond een gezellige avondmarkt plaats. Zo’n 25 buurtbewoners en mede-Barnevelders bemanden een kraam of kleedje en verkochten tweedehands spullen, lekkernijen en andere verkoopwaar. Het weer klaarde erg mooi op en we genoten nog lekker van de …

Neem contact op met


Laat mij terug bellen
Jouw leven moesten wij loslaten. In ons leven houden we jou altijd vast.
Wij zijn diep getroffen door het plotselinge overlijden van onze lieve collega Frieda Tahamata. Met grote toewijding heeft ze haar taak als mantelzorgconsulent vervuld bij Welzijn Barneveld. Zij was voor ons een zorgzame, trouwe en liefdevolle collega. We zijn dankbaar dat we met haar hebben mogen werken en zullen haar enorm missen.
Er is mogelijkheid tot het tekenen van het condoleanceregister bij Welzijn Barneveld, aan de Wilhelminastraat 12 op werkdagen van 9.00-15.00 uur.
Frieda Tahamata
Houdt u de nieuwsberichten op onze website in de gaten voor meer informatie over de troost- en afscheidsdienst.