Buurtbemiddeling

 

Heeft u vragen?

Buurtbemiddeling

Een goede buur is beter dan een verre vriend.

Als u last heeft van een kwestie met uw buren en het niet ziet zitten om zelf contact met hen te leggen voor een gesprek, of als u hen uw probleem al vaker heeft voorgelegd zonder resultaat?

Buurtbemiddeling is een door de gemeente, woningstichting,  politie en maatschappelijk werk opgezet project. Met behulp van vrijwilligers bemiddelt zij in kwesties tussen buren. Het kan gaan over geluidsoverlast, hondenpoep, overhangend groen, stank, maar ook over pesterijen.

Tijdens een bemiddelingsgesprek zitten u en uw buren op vrijwillige basis met elkaar om de tafel. Het gesprek wordt geleid door twee onafhankelijke en neutrale bemiddelaars, die u helpen feiten en gevoelens in verband met uw kwestie boven water te krijgen om daarna samen met u te zoeken naar oplossingen. Zodat u na afloop weer met elkaar door één deur kunt.

Kunt u dat steuntje in de rug gebruiken?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Wij zullen u dan informeren over de mogelijkheden die buurtbemiddeling u te bieden heeft.

Algemene informatie over buurtbemiddeling kunt u ook vinden op problemenmetjeburen.nl 

Neem contact op met


Laat mij terug bellen
Jouw leven moesten wij loslaten. In ons leven houden we jou altijd vast.
Wij zijn diep getroffen door het plotselinge overlijden van onze lieve collega Frieda Tahamata. Met grote toewijding heeft ze haar taak als mantelzorgconsulent vervuld bij Welzijn Barneveld. Zij was voor ons een zorgzame, trouwe en liefdevolle collega. We zijn dankbaar dat we met haar hebben mogen werken en zullen haar enorm missen.
Er is mogelijkheid tot het tekenen van het condoleanceregister bij Welzijn Barneveld, aan de Wilhelminastraat 12 op werkdagen van 9.00-15.00 uur.
Frieda Tahamata
Houdt u de nieuwsberichten op onze website in de gaten voor meer informatie over de troost- en afscheidsdienst.