Zomerfolder | Samen maken we er een gezellig zomer van!

 

Zomerfolder | Samen maken we er een gezellig zomer van!

8 juni 2017

De zomer is dé tijd in het jaar om er op uit te trekken! Maar soms zijn alle mensen om ons heen er al op uit. Ze zijn op vakantie of een dagje weg. Dan is het fijn om zelf ook wat leuks in het vooruitzicht te hebben! Om elkaar te kunnen vinden hebben we als Welzijn Barneveld een folder gemaakt. De activiteiten in deze folder worden georganiseerd door diverse burgers en organisaties: we zetten hen graag in de schijnwerpers! Download de folder hier.

zomerfolder 2017

De folder is (vanaf 10 juni) ook op te halen bij deze ophaalpunten:

  • Veluwehal (Welzijn Barneveld) – Nieuwe Markt 6, Barneveld
  • Welzijn Barneveld – Wilhelminastraat 12, Barneveld
  • NeboPlus – Johan de Wittlaan 12, Barneveld
  • Ruimzicht – Rozenhof 1, Barneveld
  • De Essenburcht – Schoonbeekhof 1, Kootwijkerbroek
  • Dorpshuis De Hofstee – Stroeërweg 49a, Stroe
  • De Kruimelstaete – Oud Milligenseweg 34-10, Garderen
  • De Belleman – Eendrachtstraat 97, Zwartebroek
  • Perron 16 – Smidsplein 16, Voorthuizen

Wilt u deelnemen aan één van de activiteiten die in deze folder staat, maar is vervoer een probleem? Neem dan gerust contact op met AutoMaatje van Welzijn Barneveld. Voor €0,30 per kilometer brengen onze vrijwilligers u graag op de plaats van bestemming. U kunt bellen naar 0342-745004.

Online! | Nieuwsflits Oldenbarneveld & Bloemenbuurt

2 augustus 2017

De Nieuwsflits van Oldenbarneveld & Bloemenbuurt staat online. Eens per maand verschijnt deze digitale nieuwsbrief met alle ins en outs van de wijk. Klik hier om hem te downloaden. Woont u in Oldenbarneveld & Bloemenbuurt en ontvangt u deze nieuwsbrief graag in uw mailbox? Stuur een berichtje naar Willeke Heijkoop (w.heijkoop@welzijnbarneveld.nl).

Online! | Nieuwsflits Dichtersbuurt

1 augustus 2017

De Nieuwsflits van De Lors-Dichtersbuurt-Staatsliedenwijk staat online. Eens in de 2 maanden verschijnt deze digitale nieuwsbrief met alle ins en outs van de wijk. Klik hier om hem te downloaden. Woont u in De Lors-Dichtersbuurt-Staatsliedenwijk en ontvangt u deze nieuwsbrief graag in uw mailbox? Stuur een berichtje naar Willeke Heijkoop (w.heijkoop@welzijnbarneveld.nl).    

Online! | Nieuwsflits Oldenbarneveld & Bloemenbuurt

3 juli 2017

Er kwam een kersverse Nieuwsflits uit voor Oldenbarneveld & Bloemenbuurt. Lees hem hier! Wilt u deze digitale nieuwsbrief in het vervolg in uw mailbox ontvangen? Laat het even weten aan Willeke Heijkoop, w.heijkoop@welzijnbarneveld.nl.

Gezellige Avondmarkt bij Rumah Maluku!

3 juli 2017

Op zaterdagmiddag 1 juli was het erg gezellig op het grasveld aan de Bilderdijkstraat. Naast Moluks wooncentrum Rumah Maluku vond een gezellige avondmarkt plaats. Zo’n 25 buurtbewoners en mede-Barnevelders bemanden een kraam of kleedje en verkochten tweedehands spullen, lekkernijen en andere verkoopwaar. Het weer klaarde erg mooi op en we genoten nog lekker van de …

Neem contact op met


Laat mij terug bellen
Jouw leven moesten wij loslaten. In ons leven houden we jou altijd vast.
Wij zijn diep getroffen door het plotselinge overlijden van onze lieve collega Frieda Tahamata. Met grote toewijding heeft ze haar taak als mantelzorgconsulent vervuld bij Welzijn Barneveld. Zij was voor ons een zorgzame, trouwe en liefdevolle collega. We zijn dankbaar dat we met haar hebben mogen werken en zullen haar enorm missen.
Er is mogelijkheid tot het tekenen van het condoleanceregister bij Welzijn Barneveld, aan de Wilhelminastraat 12 op werkdagen van 9.00-15.00 uur.
Frieda Tahamata
Houdt u de nieuwsberichten op onze website in de gaten voor meer informatie over de troost- en afscheidsdienst.