Zomerfolder | Samen maken we er een gezellig zomer van!

 

Zomerfolder | Samen maken we er een gezellig zomer van!

8 juni 2017

De zomer is dé tijd in het jaar om er op uit te trekken! Maar soms zijn alle mensen om ons heen er al op uit. Ze zijn op vakantie of een dagje weg. Dan is het fijn om zelf ook wat leuks in het vooruitzicht te hebben! Om elkaar te kunnen vinden hebben we als Welzijn Barneveld een folder gemaakt. De activiteiten in deze folder worden georganiseerd door diverse burgers en organisaties: we zetten hen graag in de schijnwerpers! Download de folder hier.

zomerfolder 2017

De folder is (vanaf 10 juni) ook op te halen bij deze ophaalpunten:

  • Veluwehal (Welzijn Barneveld) – Nieuwe Markt 6, Barneveld
  • Welzijn Barneveld – Wilhelminastraat 12, Barneveld
  • NeboPlus – Johan de Wittlaan 12, Barneveld
  • Ruimzicht – Rozenhof 1, Barneveld
  • De Essenburcht – Schoonbeekhof 1, Kootwijkerbroek
  • Dorpshuis De Hofstee – Stroeërweg 49a, Stroe
  • De Kruimelstaete – Oud Milligenseweg 34-10, Garderen
  • De Belleman – Eendrachtstraat 97, Zwartebroek
  • Perron 16 – Smidsplein 16, Voorthuizen

Wilt u deelnemen aan één van de activiteiten die in deze folder staat, maar is vervoer een probleem? Neem dan gerust contact op met AutoMaatje van Welzijn Barneveld. Voor €0,30 per kilometer brengen onze vrijwilligers u graag op de plaats van bestemming. U kunt bellen naar 0342-745004.

Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg

27 juni 2017

Het soms ook de moeilijke momenten in het leven waarop vrijwilligers besluiten zich in te zetten voor de ander. Lees hier het artikel: ‘Er zijn voor iemand die overlijdt’.  

Online | Nieuwsflitsen Oldenbarneveld & De Lors

2 juni 2017

Er kwamen twee kersverse Nieuwsflitsen uit vol met wijknieuws uit Oldenbarneveld & De Lors. Hieronder kunt u ze vinden: Nieuwsflits Oldenbarneveld & Bloemenbuurt Juni 2017 Nieuwsflits Dichtersbuurt, De Lors & Staatsliedenwijk Juni 2017 Vindt u het fijn om de nieuwsbrieven in uw mailbox te ontvangen? Laat het dan even weten aan Willeke Heijkoop, w.heijkoop@welzijnbarneveld.nl.

Nieuwsbrief Mantelzorg

24 mei 2017

U bent van harte welkom om hier verder te lezen in de Nieuwsbrief Mantelzorg. Mocht u vragen of opmerkingen hebben n.a.v. de nieuwsbrief, dan kunt u contact opnemen met Lisette Mulder : 0342-745004 of l.mulder@welzijnbarneveld.nl

Het zomerprogramma is bekend!

24 mei 2017

Jaarlijks biedt Welzijn Barneveld u in de zomermaanden een gevarieerd programma aan, speciaal voor alle inwoners van de gemeente Barneveld. Iedereen is welkom om deel te nemen aan de verschillende activiteiten zoals Bingo, fietstochten en een leuke dagtocht. Bekijk snel het Zomerprogramma 2017 en schrijf u in!      

Neem contact op met


Laat mij terug bellen
Jouw leven moesten wij loslaten. In ons leven houden we jou altijd vast.
Wij zijn diep getroffen door het plotselinge overlijden van onze lieve collega Frieda Tahamata. Met grote toewijding heeft ze haar taak als mantelzorgconsulent vervuld bij Welzijn Barneveld. Zij was voor ons een zorgzame, trouwe en liefdevolle collega. We zijn dankbaar dat we met haar hebben mogen werken en zullen haar enorm missen.
Er is mogelijkheid tot het tekenen van het condoleanceregister bij Welzijn Barneveld, aan de Wilhelminastraat 12 op werkdagen van 9.00-15.00 uur.
Frieda Tahamata
Houdt u de nieuwsberichten op onze website in de gaten voor meer informatie over de troost- en afscheidsdienst.