Scholingsavond 10 oktober a.s.

 

Scholingsavond 10 oktober a.s.

2 oktober 2017

Hierbij nodigt Welzijn Barneveld u van harte uit voor de volgende scholingsavond op dinsdag 10 oktober! Er is een mooi workshopaanbod voor u samengesteld, waaruit u de workshop van uw voorkeur mag aangeven. Deze scholingsavond kunt u één workshop volgen. Op deze manier is er voldoende ruimte om de verdieping te zoeken in het betreffende thema. Wij hopen u te mogen verwelkomen op 10 oktober!

0001 (17)0001 (16)

Wilt u zich opgeven voor de scholingsavond? U kunt dit  aanmeldformulier gebruiken. Wilt u het aanmeldformulier volledig invullen? U mag het ingevuld sturen aan steunpunt@welzijnbarneveld.nl.

Opgeven kan tot 6 oktober!

Nieuwsbrief

12 maart 2018

Lees onze nieuwsbrief met daarin o.a: – Start Taalcafé – Privacybeleid – AutoMaatje in de prijzen. Nieuwsbrief maart 2018 Veel leesplezier!

Samenzijn Bewegen en Spel in ‘t Trefpunt

5 maart 2018

28 februari was het weer tijd voor Samenzijn-Bewegen- Spel. Elke tweede en vierde woensdagmiddag van de maand is dit in ‘t Trefpunt in Voorthuizen. We begonnen om 15:00 uur met bewegen. Deze keer gingen we zit-volleyballen en dat ging hartstikke goed. Wat hebben we een plezier gehad! Rond 15:45 uur was er tijd voor ontmoeting en …

Scholingavond voor vrijwilligers

23 februari 2018

Op 20 maart is er weer een scholingsavond voor vrijwilligers met daarin leuke en vooral leerzame workshops. Bekijk het Aanbod Scholingsavond en meld u snel aan via dit Aanmeldformulier. Tot dan!

Leer jongeren het verschil te maken!

19 februari 2018

Ook dit jaar gaan alle derdejaarsleerlingen Havo/VWO van het JFC proeven aan vrijwilligerswerk: Proefwerk! Dit festijn staat op de planning van 22 – 25 mei 2018. Biedt u deze jongeren ook een kijkje in uw organisatie of vereniging?   Proefwerk houdt in dat alle derdejaars leerlingen Havo en VWO gaan ‘proeven’ aan vrijwilligerswerk. Het is …

Neem contact op met


Laat mij terug bellen
Jouw leven moesten wij loslaten. In ons leven houden we jou altijd vast.
Wij zijn diep getroffen door het plotselinge overlijden van onze lieve collega Frieda Tahamata. Met grote toewijding heeft ze haar taak als mantelzorgconsulent vervuld bij Welzijn Barneveld. Zij was voor ons een zorgzame, trouwe en liefdevolle collega. We zijn dankbaar dat we met haar hebben mogen werken en zullen haar enorm missen.
Er is mogelijkheid tot het tekenen van het condoleanceregister bij Welzijn Barneveld, aan de Wilhelminastraat 12 op werkdagen van 9.00-15.00 uur.
Frieda Tahamata
Houdt u de nieuwsberichten op onze website in de gaten voor meer informatie over de troost- en afscheidsdienst.