Samenwerkingsovereenkomst tussen Klein Essen en Welzijn Barneveld

 

Samenwerkingsovereenkomst tussen Klein Essen en Welzijn Barneveld

15 december 2017

Op 13 december is de samenwerkingsovereenkomst tussen Klein Essen en Welzijn Barneveld, tijdens het kerstdiner van de Schoonbeek in de Essenburcht ondertekend. Welzijn Barneveld is bezig om de dagbesteding De Schoonbeek in Kootwijkerbroek laagdrempeliger te maken. Vanaf nu praten we ook over Welzijn Kootwijkerbroek.

Het is de bedoeling zowel de dag-activering als de welzijnsactiviteiten voor iedereen toegankelijk zijn. Hulpbehoevend of niet, iedereen is welkom! Het gaat vooral om het benutten van kansen rondom ‘ontmoeting’ in de Essenburcht. Utopia is: de Essenburcht als bruisend centrum van het contact tussen inwoners van Kootwijkerbroek van alle leeftijden.

Natuurlijk is het zo dat de hulpbehoevende oudere ook vaak professionele begeleiding nodig heeft. Deze begeleiding kan geboden worden door een professionele kracht.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met Rida van Triest, r.vantriest@welzijnkootwijkerbroek.nl

 

Start cursus Leren werken met de digitale overheid

15 januari 2018

Het aanvragen van huurtoeslag, het doorgeven van een verhuizing, belastingaangifte; bijna alle overheidszaken regelt u tegenwoordig via internet en met een DigiD. Heeft u moeite met het omgaan met overheidswebsites? Volg dan de cursus Leren werken met de digitale overheid.   De cursus bestaat uit de volgende onderdelen: -het aanvragen en gebruiken van DigiD; -het …

De Jeugd van Toen

15 december 2017

Dinsdagmiddag 12 december was het weer tijd voor De Jeugd van Toen. Alle creatievelingen uit de buurt, de aanleunwoningen of ruimzicht zelf, verzamelden zich op het dorpsplein van Ruimzicht om een kerststukje te maken. Ondanks het slechte weer en de vele sneeuw was  er een goede opkomst. De dames zijn onder het genot van een …

Terugblik wijkbijeenkomst in Oldenbarneveld / De Bloemenbuurt

22 november 2017

Op maandagavond 20 november was het tijd voor de wijkbijeenkomst in Oldenbarneveld / De Bloemenbuurt. Zo’n 15 buurtbewoners en professionals die werkzaam zijn in de wijk ontmoetten elkaar. We begonnen de avond met korte groepsgesprekjes over 3 vragen: Ik ben blij dat ik in deze buurt woon, want… In de buurt helpen we elkaar verder. Ik …

Neem contact op met


Laat mij terug bellen
Jouw leven moesten wij loslaten. In ons leven houden we jou altijd vast.
Wij zijn diep getroffen door het plotselinge overlijden van onze lieve collega Frieda Tahamata. Met grote toewijding heeft ze haar taak als mantelzorgconsulent vervuld bij Welzijn Barneveld. Zij was voor ons een zorgzame, trouwe en liefdevolle collega. We zijn dankbaar dat we met haar hebben mogen werken en zullen haar enorm missen.
Er is mogelijkheid tot het tekenen van het condoleanceregister bij Welzijn Barneveld, aan de Wilhelminastraat 12 op werkdagen van 9.00-15.00 uur.
Frieda Tahamata
Houdt u de nieuwsberichten op onze website in de gaten voor meer informatie over de troost- en afscheidsdienst.