Schuco_Varianto_model_lineup

Nieuws: Senioren

 

Het zomerprogramma is bekend!

24 mei 2017

Jaarlijks biedt Welzijn Barneveld u in de zomermaanden een gevarieerd programma aan, speciaal voor alle inwoners van de gemeente Barneveld. Iedereen is welkom om deel te nemen aan de verschillende activiteiten zoals Bingo, fietstochten en een leuke dagtocht. Bekijk snel het Zomerprogramma 2017 en schrijf u in!      

Sportpas 2017

16 mei 2017

Maak kennis met verschillende sporten via  Sportpas Barneveld De gemeente Barneveld heeft Sportpas Barneveld geïntroduceerd. Via Sportpas Barneveld kunnen u of uw gezinsleden op een gemakkelijke manier kennismaken met verschillende sporten. Probeer  verschillende sporten uit en ontdek welke sport het beste bij u past. Ook voor Welzijn Barneveld is een sportpas ontwikkeld waardoor u een …

Sterke mannen en vrouwen aan de slag

9 mei 2017

Omdat vorig jaar zo’n succes was, komen ook dit jaar weer zo’n 70 militairen vrijwilligerswerk doen voor organisaties uit de gemeente Barneveld. Het gaat om militairen van de Generaal Kootkazerne, die ingelijfd zijn bij Bevoorrading en Transport Commando. De meeste militairen zullen deze week aan de slag. Zo zijn een aantal pelotons vandaag aan de …

Neem contact op met


Laat mij terug bellen
Jouw leven moesten wij loslaten. In ons leven houden we jou altijd vast.
Wij zijn diep getroffen door het plotselinge overlijden van onze lieve collega Frieda Tahamata. Met grote toewijding heeft ze haar taak als mantelzorgconsulent vervuld bij Welzijn Barneveld. Zij was voor ons een zorgzame, trouwe en liefdevolle collega. We zijn dankbaar dat we met haar hebben mogen werken en zullen haar enorm missen.
Er is mogelijkheid tot het tekenen van het condoleanceregister bij Welzijn Barneveld, aan de Wilhelminastraat 12 op werkdagen van 9.00-15.00 uur.
Frieda Tahamata
Houdt u de nieuwsberichten op onze website in de gaten voor meer informatie over de troost- en afscheidsdienst.