Schuco_Varianto_model_lineup

Nieuws: Senioren

 

AutoMaatje valt in de prijzen

13 februari 2018

Project ANWB AutoMaatje heeft de publieksprijs gewonnen bij vrijwilligersprijzen.nl De foto’s van de uitreiking vindt u hier. Ook is AutoMaatje te gast geweest bij Tijd voor Max. De uitzending vindt u hier.  

Ontmoeting in Dr. Kruimelstaete

31 januari 2018

Dinsdagmiddag werd er op de wekelijkse ontmoetingsmiddag in de Dr. Kruimelstaete in Garderen een film gedraaid over koningin Beatrix. Er waren ruim dertig bezoekers gekomen om te kijken naar de verschillende werkzaamheden die een koning of koningin zo door het jaar heen verricht. Er waren veel beelden van staatsbezoeken, werkbezoeken en het ontvangen van staatshoofden …

Neem contact op met


Laat mij terug bellen
Jouw leven moesten wij loslaten. In ons leven houden we jou altijd vast.
Wij zijn diep getroffen door het plotselinge overlijden van onze lieve collega Frieda Tahamata. Met grote toewijding heeft ze haar taak als mantelzorgconsulent vervuld bij Welzijn Barneveld. Zij was voor ons een zorgzame, trouwe en liefdevolle collega. We zijn dankbaar dat we met haar hebben mogen werken en zullen haar enorm missen.
Er is mogelijkheid tot het tekenen van het condoleanceregister bij Welzijn Barneveld, aan de Wilhelminastraat 12 op werkdagen van 9.00-15.00 uur.
Frieda Tahamata
Houdt u de nieuwsberichten op onze website in de gaten voor meer informatie over de troost- en afscheidsdienst.