Evenementen worden geladen
 

Spelletjesavond in Valkhof 154

Elke 2de donderdagavond van de maand is iedereen welkom in de oude peuterspeelzaal aan Valkhof 154! Er wordt dan vanaf 20.00 uur een spelletjesavond georganiseerd voor en door buurtgenoten. Iedereen is welkom, jong en oud!

Voor koffie en lekkers wordt gezorgd door buurtbewoners. We komen meestal samen met een wisselende groep van zo’n 12 buurtgenoten en spelen de meest uiteenlopende spellen: Skip-Bo, Scrabble, dammen… Neem je favoriete gezelschapsspel gerust mee!

De eerstvolgende datums zijn de donderdagavonden 12 oktober en 9 november. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Willeke Heijkoop, w.heijkoop@welzijnbarneveld.nl.

Neem contact op met


Laat mij terug bellen
Jouw leven moesten wij loslaten. In ons leven houden we jou altijd vast.
Wij zijn diep getroffen door het plotselinge overlijden van onze lieve collega Frieda Tahamata. Met grote toewijding heeft ze haar taak als mantelzorgconsulent vervuld bij Welzijn Barneveld. Zij was voor ons een zorgzame, trouwe en liefdevolle collega. We zijn dankbaar dat we met haar hebben mogen werken en zullen haar enorm missen.
Er is mogelijkheid tot het tekenen van het condoleanceregister bij Welzijn Barneveld, aan de Wilhelminastraat 12 op werkdagen van 9.00-15.00 uur.
Frieda Tahamata
Houdt u de nieuwsberichten op onze website in de gaten voor meer informatie over de troost- en afscheidsdienst.