Evenementen worden geladen
 

De Jeugd van Toen

Vanwege het grote succes van De Jeugd van Toen is besloten dat er in het nieuwe jaar uitgebreid wordt tot één keer in de week.

Iedereen die zich rekent tot de jeugd van toen is elke dinsdagmiddag van 15.00-16.45 uur welkom op het Dorpsplein in Ruimzicht.

 

Houdt u van zingen? Bent u liever met u handen bezig? Of wilt u wat meer bewegen? Voor ieder wat wils. We vragen een eigen bijdrage van € 2,50.

 

Agenda voor januari    

2 januari: Bewegen

9 januari: Nieuwjaarsbijeenkomst met Quiz

16 januari: Bewegen

23 januari: Zingen bij de thee

 

Senioren uit de buurt, de aanleunwoningen en uit Ruimzicht zijn betrokken bij de organisatie. Welzijn Barneveld en Ruimzicht helpen een handje.

 

Aanmelden is niet nodig!

Info of vervoer nodig: Anette Petersen (06- 42084077)

Neem contact op met


Laat mij terug bellen
Jouw leven moesten wij loslaten. In ons leven houden we jou altijd vast.
Wij zijn diep getroffen door het plotselinge overlijden van onze lieve collega Frieda Tahamata. Met grote toewijding heeft ze haar taak als mantelzorgconsulent vervuld bij Welzijn Barneveld. Zij was voor ons een zorgzame, trouwe en liefdevolle collega. We zijn dankbaar dat we met haar hebben mogen werken en zullen haar enorm missen.
Er is mogelijkheid tot het tekenen van het condoleanceregister bij Welzijn Barneveld, aan de Wilhelminastraat 12 op werkdagen van 9.00-15.00 uur.
Frieda Tahamata
Houdt u de nieuwsberichten op onze website in de gaten voor meer informatie over de troost- en afscheidsdienst.