Evenementen worden geladen
 

Bijeenkomst Hersenletsel en Overprikkeling

Op woensdagavond 16 mei a.s. worden mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel, (NAH), hun naasten en andere geïnteresseerden uitgenodigd voor een informatieve en interactieve bijeenkomst. Het thema van de avond is “Hersenletsel en Overprikkeling”

Bij het oplopen van hersenletsel is er sprake van een heftige breuk in iemands leven. Onverwachte veranderingen voor het dagelijks functioneren. Veel mensen met opgelopen hersenletsel hebben in de alledaagse activiteiten last van overprikkeling. Dit kan van grote invloed zijn op het leven van de mensen die erdoor getroffen zijn maar ook in hun directe omgeving zal dit goed merken. Te denken valt aan voortdurende stress, een continue staat van uitputting in bepaalde delen van het brein. Belemmeringen als hoofdpijn, misselijkheid of hinder van licht of geluid. Deze oorzaken van overprikkeling kunnen leiden tot nieuwe (onzichtbare) klachten.

Wilt u graag meer weten over dit onderwerp? Of wilt u uw ervaringen met anderen delen? Op deze avond vertelt een deskundige van Siza u hier meer over. Ook kunt u vragen stellen of hierover met anderen van gedachten wisselen. Komt u liever niet alleen, neem gerust iemand mee!

Deze bijeenkomst, in samenwerking met Siza. wordt gehouden op woensdag 16 mei 2018 van 19.30 tot 21.30 uur. Vanaf 19.15 uur is de zaal open. Locatie: Welzijn Barneveld, Veluwehal 1e etage (lift aanwezig)  Opgave vooraf is wenselijk. De deelname is € 2,50 p.p. incl. koffie/thee.  Als dit niet lukt, bent u ook van harte welkom!

Meer informatie of opgave: Tel: 0342-745004 ​m.vandenengel@welzijnbarneveld.nl

Contactpersoon Siza: Tel: 06-22413704 of geurt.van.ledden@siza.nl

Neem contact op met


Laat mij terug bellen