Evenementen worden geladen
 

Actieve spellenmiddag

U blijft lekker in beweging met actieve spellen. Er staan knikkerspellen, een ballenbord en een sjoelbak.

 

Welzijn Barneveld, de Dr. Kruimelstichting en Zorggroep ENA organiseren iedere dinsdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur een gezellige middag voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Die middagen vinden onder de naam Welzijn Garderen, altijd plaats in de salon van de Dr. Kruimelstaete. De ene keer wordt er iets creatiefs gedaan, de andere keer is het iets muzikaals of wordt er een film gedraaid of spelletjes gedaan. De bijdrage is altijd € 2,-, inclusief koffie of thee. Wanneer er materialen nodig zijn, dan wordt de hogere bijdrage duidelijke vermeld.

Neem contact op met


Laat mij terug bellen
Jouw leven moesten wij loslaten. In ons leven houden we jou altijd vast.
Wij zijn diep getroffen door het plotselinge overlijden van onze lieve collega Frieda Tahamata. Met grote toewijding heeft ze haar taak als mantelzorgconsulent vervuld bij Welzijn Barneveld. Zij was voor ons een zorgzame, trouwe en liefdevolle collega. We zijn dankbaar dat we met haar hebben mogen werken en zullen haar enorm missen.
Er is mogelijkheid tot het tekenen van het condoleanceregister bij Welzijn Barneveld, aan de Wilhelminastraat 12 op werkdagen van 9.00-15.00 uur.
Frieda Tahamata
Houdt u de nieuwsberichten op onze website in de gaten voor meer informatie over de troost- en afscheidsdienst.