_MG_3585a

Informele ondersteuning

 

Informele ondersteuning

Heeft u vragen?

Informele ondersteuning

Samen bereik je meer!

In de gemeente Barneveld staan veel mensen voor elkaar klaar en dat is mooi! Er zijn tal van initiatieven die zich op vrijwillige basis inzetten voor dorpsgenoten die een steuntje in de rug nodig hebben. Het is goed om van elkaar op de hoogte te zijn, te weten wie wat doet en te zoeken naar samenwerking. Daarom proberen wij een zo compleet mogelijk overzicht van informele ondersteuningsinitiatieven op onze site te plaatsen. Zo weten we elkaar te vinden, samen bereik je meer! In het menu aan de linkerkant is het overzicht te vinden.

Twee keer per jaar wordt iedereen die zich inzet op het vlak van informele ondersteuning uitgenodigd voor het Werkatelier Informele Ondersteuning. De volgende bijeenkomst zal plaatsvinden in het najaar van 2018. Interesse? Neem contact op!

Bekijk hieronder een impressie van het Werkatelier Informele Ondersteuning op 24 november 2016. Tijdens dit Werkatelier gingen we met elkaar touren met de bus, langs bij verschillende informele ondersteuningsinitiatieven in de gemeente Barneveld.

 

 

Neem contact op met


Laat mij terug bellen