Woon Bewust

 

Heeft u vragen?

Woon Bewust

Denk preventief!

Uw woning is de plek waar u zich thuis voelt. Ze biedt gewoonlijk comfort, geborgenheid en veiligheid. Het is de vertrouwde plek waar de meeste mensen oud willen worden. Maar is uw woning ook geschikt voor de toekomst?  Wellicht denkt u hier nog niet over na omdat u zich nog vitaal voelt. Dit is begrijpelijk, maar niet verstandig. Er kunnen onverwacht dingen gebeuren die u niet kan voorzien. Stel dus niet uit tot morgen!

Als u het prettig vindt om een deskundige te raadplegen om met u mee te denken, kunt u een gratis bezoek van een onafhankelijke Woon Bewust adviseur aanvragen. Deze adviseurs zijn vrijwilligers die speciaal hiervoor zijn opgeleid en hebben vaak een bouwkundige achtergrond.

De adviseur geeft aan de hand van een checklist een gedegen advies over verbetermogelijkheden. Waar bevinden zich obstakels, ongemakken en onveilige situaties en hoe kunnen deze verholpen en verbeterd worden? De woonadviseur is eveneens goed op de hoogte van allerlei snufjes, regels, nieuwe technieken en voorzieningen.

Zowel mensen in huur- als in koopwoningen kunnen van deze dienst gebruik maken. Eventueel kan de woonadviseur u ook helpen bij huistest op de site van Woon Bewust Food Valley (www.woonbewustbarneveld.nl )

Blijven wonen op uw vertrouwde plek, dat wilt u natuurlijk ook!

 

 

 

Neem contact op met


Laat mij terug bellen
Jouw leven moesten wij loslaten. In ons leven houden we jou altijd vast.
Wij zijn diep getroffen door het plotselinge overlijden van onze lieve collega Frieda Tahamata. Met grote toewijding heeft ze haar taak als mantelzorgconsulent vervuld bij Welzijn Barneveld. Zij was voor ons een zorgzame, trouwe en liefdevolle collega. We zijn dankbaar dat we met haar hebben mogen werken en zullen haar enorm missen.
Er is mogelijkheid tot het tekenen van het condoleanceregister bij Welzijn Barneveld, aan de Wilhelminastraat 12 op werkdagen van 9.00-15.00 uur.
Frieda Tahamata
Houdt u de nieuwsberichten op onze website in de gaten voor meer informatie over de troost- en afscheidsdienst.