Ik ben jongere

 

Heeft u vragen?

Ik ben jongere

Is Trots & Toekomst iets voor mij?

Ken je die momenten dat de dingen niet vanzelf gaan, het gevoel dat je wel wilt maar nergens toe komt? Er zoveel dingen zijn die je moet doen, dat je door de bomen het bos niet meer ziet? Het op school , maar misschien ook thuis en op andere gebieden niet zo loopt zoals jij zou willen?

Dan ben je misschien toe aan wat hulp van een mentor binnen het project Trots & Toekomst. Hij/zij helpt je meer richting te geven aan je toekomst, er achter te komen wat je kwaliteiten zijn en hoe je deze op een juiste manier kan inzetten.

Binnen het project biedt een mentor (vaak een leeftijdsgenoot), je een praktisch steuntje in de rug en een luisterend oor. Jij bepaalt zelf waaraan je wilt werken en wat je daarmee uiteindelijk wilt bereiken. Jouw mentor/maatje ondersteunt je bij de stappen die je hiervoor moet nemen. Samen sta je sterk!
Ook werken in het project mensen mee die jou kunnen helpen een geschikte werk- of stageplek te vinden.

Ben je geïnteresseerd in (deelname aan) het project en woon je in Ede of Barneveld of daar dichtbij? Klik op het blok hiernaast en daarna op het emailadres. Vul je gegevens in dan neemt Arjen of een collega zo snel mogelijk contact met je op!

Klik hier om de jongerenfolder te zien.

Neem contact op met


Laat mij terug bellen