Jonge mantelzorgers

 

Heeft u vragen?

Jonge mantelzorgers

Help jij thuis je zieke moeder, bied je een luisterend oor aan je gehandicapte broer of breng jij je broertjes naar school omdat je ouders dit niet meer kunnen? Dan ben jij een Jonge Mantelzorger! En je bent niet de enige; Circa een kwart van de jongeren groeit op in een gezin met een ouder of broer/zus die chronisch ziek of gehandicapt is of psychiatrische problemen (inclusief verslaving) heeft. Het lijkt voor jou misschien vanzelfsprekend om klaar te staan voor iemand om wie je geeft en dat is het ook, maar soms kun je daar best hulp bij nodig hebben.

Het kan fijn zijn om hulp te krijgen. Steunpunt Mantelzorg kan je helpen om samen naar de thuissituatie te kijken en zo te zorgen dat je misschien ontlast kan worden. Daarnaast helpen we je met het zoeken naar lotgenoten, zodat je er samen over kunt praten.

Mocht je eens een vrijblijvend een gesprek willen, laat het ons weten!

Neem contact op met


Laat mij terug bellen
Jouw leven moesten wij loslaten. In ons leven houden we jou altijd vast.
Wij zijn diep getroffen door het plotselinge overlijden van onze lieve collega Frieda Tahamata. Met grote toewijding heeft ze haar taak als mantelzorgconsulent vervuld bij Welzijn Barneveld. Zij was voor ons een zorgzame, trouwe en liefdevolle collega. We zijn dankbaar dat we met haar hebben mogen werken en zullen haar enorm missen.
Er is mogelijkheid tot het tekenen van het condoleanceregister bij Welzijn Barneveld, aan de Wilhelminastraat 12 op werkdagen van 9.00-15.00 uur.
Frieda Tahamata
Houdt u de nieuwsberichten op onze website in de gaten voor meer informatie over de troost- en afscheidsdienst.