Huisbezoekproject

 

Heeft u vragen?

Huisbezoekproject

Als u 75 jaar wordt, ontvangt u een brief van de gemeente met de vraag of u thuis bezocht wilt worden. Via een huisbezoek krijgt u uitleg en informatie over diverse regelingen en voorzieningen. Aan bod komen gezondheid, wonen, tijdsbesteding, geestelijke gezondheid en financiën. Eveneens wil de gemeente hierdoor zicht krijgen op problemen en knelpunten, zoals bijvoorbeeld op het gebied van woonplezier, veiligheid, mogelijkheden tot contact, toegankelijkheid van wegen en gebouwen e.d.. Eventueel vindt doorverwijzing naar andere instanties plaats.

Mocht u meer informatie wensen over het huisbezoekproject, neem gerust contact met ons op!

Neem contact op met


Laat mij terug bellen
Jouw leven moesten wij loslaten. In ons leven houden we jou altijd vast.
Wij zijn diep getroffen door het plotselinge overlijden van onze lieve collega Frieda Tahamata. Met grote toewijding heeft ze haar taak als mantelzorgconsulent vervuld bij Welzijn Barneveld. Zij was voor ons een zorgzame, trouwe en liefdevolle collega. We zijn dankbaar dat we met haar hebben mogen werken en zullen haar enorm missen.
Er is mogelijkheid tot het tekenen van het condoleanceregister bij Welzijn Barneveld, aan de Wilhelminastraat 12 op werkdagen van 9.00-15.00 uur.
Frieda Tahamata
Houdt u de nieuwsberichten op onze website in de gaten voor meer informatie over de troost- en afscheidsdienst.