G€ldwijs

 

G€ldwijs

Heeft u vragen?

  • Hallo wereld!
    Christina Mourits Projectcoördinator Geldwijs / Projectmedewerker MaS en steunpunt Mantelzorg
    Christina Mourits Projectcoördinator Geldwijs / Projectmedewerker MaS en steunpunt Mantelzorg

G€ldwijs

Omgaan met geld

Het aantal mensen met financiële problemen is de laatste jaren fors gestegen. Gezien de maatschappelijke kosten die hierdoor veroorzaakt worden, is preventie van groot belang.

Welzijn Barneveld voert al enkele jaren met enthousiasme en tevredenheid het project G€ldwijs uit. Vanuit dit project ontvangen leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs en jongeren van het middelbaar beroepsonderwijs voorlichting over omgaan met geld.

De gastlessen worden gegeven door bevlogen en gedreven vrijwilligers die werkzaam zijn (geweest) in de financiële wereld en affiniteit hebben met jongeren.

Het doel van de gastlessen is jongeren bewust te maken van hun omgang met geld. Daarnaast het voorkomen van financiële problemen door van tevoren in actie te komen.

Deelname aan het project is gratis en uitsluitend voor scholen in de gemeente Barneveld.

Neem contact op met


Laat mij terug bellen
Jouw leven moesten wij loslaten. In ons leven houden we jou altijd vast.
Wij zijn diep getroffen door het plotselinge overlijden van onze lieve collega Frieda Tahamata. Met grote toewijding heeft ze haar taak als mantelzorgconsulent vervuld bij Welzijn Barneveld. Zij was voor ons een zorgzame, trouwe en liefdevolle collega. We zijn dankbaar dat we met haar hebben mogen werken en zullen haar enorm missen.
Er is mogelijkheid tot het tekenen van het condoleanceregister bij Welzijn Barneveld, aan de Wilhelminastraat 12 op werkdagen van 9.00-15.00 uur.
Frieda Tahamata
Houdt u de nieuwsberichten op onze website in de gaten voor meer informatie over de troost- en afscheidsdienst.