IMG_8752 - kopie

Buurtbudget

 

Buurtbudget

Heeft u een mooi idee voor uw straat of voor de buurt waar u woont? Dan maakt u een kans op een bijdrage uit het Buurtbudget! Het Buurtbudget is een pot van € 20.000 waaruit allerlei ideeën van bewoners kunnen worden betaald. Als bewoners van een idee hebben dat bijdraagt aan het versterken van de sociale samenhang in hun buurt, maken ze kans op een bijdrage uit het Buurtbudget.

Het Buurtbudget wordt al een paar jaar met succes in de gemeente Barneveld gebruikt en er zijn een heleboel voorbeelden van geslaagde projecten: buurtbraderieën, een multiculturele dag, een kindervoetbaltoernooi, buurtschoonmaakacties, etc. Het budget is beschikbaar gesteld door Woningstichting Barneveld en de gemeente Barneveld samen.

Buurtbudget aanvragen
Heeft u een goed idee? Vraag Buurtbudget aan. U kunt dit online indienen of gebruik maken van het papieren aanvraagformulier.

Online aanvraag indienen

Download hier het papieren aanvraagformulier

Melding bij de gemeente Barneveld

Organiseert u een buurtevenement? Meld het dan bij de gemeente Barneveld. Dat kan hier op de website.

Korting bij Skippy-Rent
Dankzij een mooie samenwerking biedt Skippy-Rent u, als u Buurtbudget toegekend krijgt, korting aan op huurartikelen die u afneemt. Om aanspraak te maken op de korting ontvangt u van Welzijn Barneveld een coupon met een unieke code welke u doorgeeft bij de bestelling.

Download hier de informatiefolder van Skippy-Rent

 

Neem contact op met


Laat mij terug bellen
Jouw leven moesten wij loslaten. In ons leven houden we jou altijd vast.
Wij zijn diep getroffen door het plotselinge overlijden van onze lieve collega Frieda Tahamata. Met grote toewijding heeft ze haar taak als mantelzorgconsulent vervuld bij Welzijn Barneveld. Zij was voor ons een zorgzame, trouwe en liefdevolle collega. We zijn dankbaar dat we met haar hebben mogen werken en zullen haar enorm missen.
Er is mogelijkheid tot het tekenen van het condoleanceregister bij Welzijn Barneveld, aan de Wilhelminastraat 12 op werkdagen van 9.00-15.00 uur.
Frieda Tahamata
Houdt u de nieuwsberichten op onze website in de gaten voor meer informatie over de troost- en afscheidsdienst.