IMG_8752 - kopie

Buurtbudget

 

Heeft u vragen?

Buurtbudget

Heeft u een mooi idee voor uw straat of voor de buurt waar u woont? Dan maakt u een kans op een bijdrage uit het Buurtbudget! Het Buurtbudget is een pot van € 20.000 waaruit allerlei ideeën van bewoners kunnen worden betaald. Als bewoners van een idee hebben dat bijdraagt aan het versterken van de sociale samenhang in hun buurt, maken ze kans op een bijdrage uit het Buurtbudget.

Het Buurtbudget wordt al een paar jaar met succes in de gemeente Barneveld gebruikt en er zijn een heleboel voorbeelden van geslaagde projecten: buurtbraderieën, een multiculturele dag, een kindervoetbaltoernooi, buurtschoonmaakacties, etc. Het budget is beschikbaar gesteld door Woningstichting Barneveld en de gemeente Barneveld samen.

Buurtbudget aanvragen
Heeft u een goed idee? Vraag Buurtbudget aan. U kunt dit online indienen of gebruik maken van het papieren aanvraagformulier.

Online aanvraag indienen

Download hier het papieren aanvraagformulier

Melding bij de gemeente Barneveld

Organiseert u een buurtevenement? Meld het dan bij de gemeente Barneveld. Dat kan hier op de website.

Korting 
Dankzij een mooie samenwerking met Bos Verhuur, SensationAir en Skippy-Rent ontvangt u, als u Buurtbudget toegekend krijgt, korting op huurartikelen die u afneemt. Om aanspraak te maken op de korting ontvangt u van Welzijn Barneveld een document met vouchers die u kunt inleveren bij het bedrijf naar keuze.

Bekijk hier het aanbod van Bos Verhuur, SensationAir en Skippy-Rent

 

Neem contact op met


Laat mij terug bellen
Jouw leven moesten wij loslaten. In ons leven houden we jou altijd vast.
Wij zijn diep getroffen door het plotselinge overlijden van onze lieve collega Frieda Tahamata. Met grote toewijding heeft ze haar taak als mantelzorgconsulent vervuld bij Welzijn Barneveld. Zij was voor ons een zorgzame, trouwe en liefdevolle collega. We zijn dankbaar dat we met haar hebben mogen werken en zullen haar enorm missen.
Er is mogelijkheid tot het tekenen van het condoleanceregister bij Welzijn Barneveld, aan de Wilhelminastraat 12 op werkdagen van 9.00-15.00 uur.
Frieda Tahamata
Houdt u de nieuwsberichten op onze website in de gaten voor meer informatie over de troost- en afscheidsdienst.