Schuco_Varianto_model_lineup

ANWB Automaatje Barneveld

 

Heeft u vragen?

ANWB Automaatje Barneveld

De lokale vervoersservice voor en door eigen inwoners

Wie minder mobiel is, geen eigen auto heeft en voor wie het openbaar vervoer of de taxi een probleem is, kan voortaan gebruikmaken van een bijzondere vervoersservice: ANWB AutoMaatje Barneveld. Deze service regelt vervoer vlot en voordelig van deur tot deur.

Hoe werkt ANWB AutoMaatje Barneveld
Bent u een inwoner van gemeente Barneveld? Heeft u behoefte aan vervoer voor een familiebezoek, een ziekenhuisbezoek of een andere activiteit? U komt in aanmerking voor een AutoMaatje als het vanwege uw gezondheid en/of financiële situatie lastig is om ander vervoer te vinden. Bijvoorbeeld omdat u niet (meer) kunt reizen met het openbaar vervoer en er geen hulp vanuit uw naaste omgeving is.

Werkwijze

  • Voldoet u aan de criteria om in aanmerking te komen voor een Automaatje dan kunt u zich via dit formulier aanmelden.
  • Welzijn Barneveld neemt contact met u op om het aanmeldformulier door te nemen.
  • Vervolgens zoeken wij een chauffeur en plannen dit, in samenspraak met u, in.
  • Op het afgesproken tijdstip komt de chauffeur u ophalen en wordt u naar de gewenste bestemming vervoerd.
  • Voor ritten binnen de 6 km wordt € 2,00 in rekening gebracht. Dit mag u rechtstreeks aan de chauffeur betalen aan het einde van de rit.
  • Voor overige ritten betaalt u aan het einde van de rit  rechtstreeks aan de chauffeur een onkostenvergoeding van € 0,30 per kilometer en de eventuele parkeerkosten. De chauffeur zal maximaal 1 uur blijven wachten. Mocht uw bezoek langer duren, zal de chauffeur huiswaarts rijden en u op het afgesproken tijdstip op komen halen. Deze extra kilometers zullen worden berekend.

Vrijwillige chauffeur worden? Download het aanmeldformulier of stap even binnen.

ANWB Automaatje Barneveld is een initiatief van de gemeente Barneveld, de ANWB en Welzijn Barneveld.

Neem contact op met


Laat mij terug bellen
Jouw leven moesten wij loslaten. In ons leven houden we jou altijd vast.
Wij zijn diep getroffen door het plotselinge overlijden van onze lieve collega Frieda Tahamata. Met grote toewijding heeft ze haar taak als mantelzorgconsulent vervuld bij Welzijn Barneveld. Zij was voor ons een zorgzame, trouwe en liefdevolle collega. We zijn dankbaar dat we met haar hebben mogen werken en zullen haar enorm missen.
Er is mogelijkheid tot het tekenen van het condoleanceregister bij Welzijn Barneveld, aan de Wilhelminastraat 12 op werkdagen van 9.00-15.00 uur.
Frieda Tahamata
Houdt u de nieuwsberichten op onze website in de gaten voor meer informatie over de troost- en afscheidsdienst.